Feedback?

Meer informatie of contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het gebruik van de Webtool Duurzame Inzetbaarheid? Neem dan contact op met NEN Klantenservice, e-mail klantenservice@nen.nl. Met inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Stephanie Jansen, via arbeid@nen.nl.

Bezoekadres

Vlinderweg 6
2623 AX Delft
Routebeschrijving (pdf)

Postadres

Postbus 5059
2600 GB Delft

 

Over NPR 6070:2010 nl

'Praktijkrichtlijn Duurzame inzetbaarheid' (NPR 6070) biedt organisaties een concrete toets op het gebied van Duurzame inzetbaarheid. Het is een instrument dat vitaliteit, inzetbaarheid en het werkvermogen van medewerkers bevordert.

Lees meer over de NPR 6070

 

Whitepaper

U leest meer over de praktijkrichtlijn NPR 6070 'Sturen op Duurzame inzetbaarheid van medewerkers' in een gratis whitepaper.

Download het whitepaper (pdf, 285kb)

 

Community

Via de online community 'Duurzame inzetbaarheid van medewerkers' delen vakgenoten kennis en ervaringen en wisselt u eenvoudig best practices uit.

Lees meer over de community

 

Ook interessant

De realisatie van het nieuwe Beroepsprofiel Erkend Risicoadviseur (NTA 8595) komt steeds dichterbij. Met de titel 'Erkend Risicoadviseur' kan een adviseur zich positief onderscheiden. Klanten biedt het zekerheid over het kwaliteitsniveau van advisering. 

Lees meer over het beroepsprofiel

 

Gratis update via Arbomail

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van normen voor het Arbo-vakgebied? Neem dan een gratis abonnement op onze Arbomail. U ontvangt dan een maandelijkse update over onder meer de volgende onderwerpen:

Bekijkt u hier een preview van Arbomail

U kunt ook direct abonneren